Mustáros-fokhagymás csirkecombok,
fehérboros zöldségágyon
Nehéz a sültcsirkés receptekkel, mert mindig abból születnek ami éppen van itthon.
Hozzávalók:
- csirkecombok, ha lehet filék
- fokhagymás csirkefűszerkeverék
- 2-3 ek mustár
- olaj vagy olivaolaj
- 3-4 gerezd fokhagyma
- fehérbor (száraz)
- krumpli
- sárgarépa
- hagyma, póréhagyma
- só, bors
A zöldségeket mgpucoljuk és kb egyforma darabokra vágjuk őket.
A sűtőtál alját kikenjük olajjal és beleszórjuk a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk és egy kis fehérborral meglocsoljuk. El nem rontja!!! :-)
A zöldségekre sorakoztatjuk a bepácolt combokat és ráöntjük a pácot is. Ne vesszen kárba!!! :-)
Lefedjük alufóliával és kb 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Ha minden megpuhult levesszük a fólát és szép pirosra sütjük.
Szuper ebéd, akár vendégváráskor is!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése